Skład Rady Naukowej Dyscypliny (2024-2028)
Skład Rady Naukowej Dyscypliny (2024-2028)
Przewodniczący: prof. dr hab. inż. Wojciech Golimowski
W dniu 25 września 2024 r. Senat Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu powołał Radę Naukową Dyscypliny Technologia żywności i żywienia w składzie:
- dr hab. Lucyna Dymińska, prof. UEW
- dr hab. inż. Zbigniew Garncarek, prof. UEW
- dr hab. inż. Zuzanna Goluch, prof. UEW
- prof. dr hab. inż. Joanna Harasym
- dr hab. inż. Irena Jacukowicz-Sobala, prof. UEW
- dr hab. inż. Daniel Ociński, prof. UEW
- dr hab. inż. Andrzej Okruszek, prof. UEW
- dr hab. inż. Agnieszka Orkusz, prof. UEW
- dr hab. inż. Aleksandra Pelczarska, prof. UEW
- dr hab. inż. Hanna Pińkowska prof. UEW
- dr hab. inż. Mirosława Teleszko, prof. UEW